Kommende arrangement på kåkå

Takk til publikum, deltakere og bidragsytere for strålende innsats våren 2017!

KÅKÅ kverulantkatedralen vil herved takke alle våre deltagere, samarbeidspartnere og vårt fantastiske publikum for formidabel innsats og stort engasjement gjennom våren 2017. For noen øyeblikk vi har hatt sammen, med latter, frustrasjon, sinne, uenighet – eller enighet og tilførsel av ny kunnskap – eller bekreftelse på det vi alt visste. Fantastisk! Les mer om hva som skjedde.

Tid: 6. september 2017 0:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris:

Les mer

KÅKÅNOMICS – Norges og Nordens første, beste og morsomste økonomifestival!

KÅKÅ presenterer Norges første økonomifestival i vår egen kverulantkatedral. Norske og internasjonale stjerner om et bredt utvalg av våre viktigste økonomiske problemstillinger. Folkeprogram. Akademisk seminar. Konferanse. Konserter. Humor. Alvor. Fest.

Tid: 1. november 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: kommer

Les mer

KÅKÅnomics byr på «The Lulu show – En dans på renter» med Hilde Louise Asbjørnsen

Som en del av økonomifestivalen KÅKÅnomics har vi gleden av å invitere til «The LULU show» på Stavangeren onsdag 1. november kl. 19.30. For de fleste av oss er økonomi et mysterium og «et stort og farlig dyr man kan ane gjennom løvverket», for å si det med regissøren Teodor Janson i programmet til The Lulu Show . Hilde Louise Asbjørnsen gir mesterklasse i hvordan gå konkurs på første klasse uten egentlig å merke det.

Tid: 1. november 2017 19:30

Sted: kåkå, Stavangeren, Vaisenhusgaten 37

Pris: 495,-

Les mer

Sex, Død og Gud! Tabu på psyk.? Schizofrenidagene 2017 på KÅKÅ

Schizofrenidagene er den største årlige tverrfaglige psykisk helsekonferanse i Norden, med over 4000 tilhørere gjennom uken, men like mye en «psykiatrikulturfestival» som fokuserer på psykisk helse en hel uke til ende. KåKå vil debattere aktuelle problemstillinger som; finnes ADHD egentlig?, stressede barn på grunn av tidlig barnehagestart? og Stemmene i hodet. Vi starter 6. november med tema: Sex, død og Gud! Tabu på psyk.?

Tid: 6. november 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: 100, 50 til studenter og uføre

Les mer

Stemmene i hodet – er de blitt synlige nå? Schizofrenidagene 2017 på KÅKÅ

På KÅKÅ ser vi tirsdag 7. november nærmere på tema: Stemmene i hodet – er de blitt synlige nå? Klarer vi nå å forstå hva det vil si å høre stemmer? Samtalen er en del av Schizofrenidagene 2017. Schizofrenidagene i 2017 har tema: Roots and shoots – Past events and present minds.

Tid: 7. november 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: 100, 50 til studenter og uføre

Les mer

Fins ADHD egentlig? Schizofrenidagene 2017 på KÅKÅ

Schizofrenidagene i 2017 har tema: Roots and shoots – Past events and present minds. På KÅKÅ onsdag 8. november spør vi: Fins ADHD egentlig? Hva om det er samfunn og familieliv som ikke tilpasser seg de mangfoldige barna heller enn omvendt? Debattdeltakere: Per Isdal, psykologspesialist, Espen Idås, psykologspesialist, Renate Thunem, ADHD Rogaland, Jan Skandsen, barne- og ungdomspsykiater.

Tid: 8. november 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: 100, 50 til studenter og uføre

Les mer

Stressede små. Tidlig barnehagestart. Schizofrenidagene 2017 på KÅKÅ

Schiziofrenidagene på KÅKÅ avsluttes torsdag 9. november med tema: Stressede små. Tidlig barnehagestart. Hvorfor utsetter vi barna for det? Får ungdom psykiske problemer fordi de blir overlatt til barnehagen alt for tidlig? Debattdeltakere: Hanne Weisser, Cand. Philol., Cecilie Evertsen, Universitetslektor Læringsmiljøsenteret UiS, Klara Øverland, førsteamanuensis og psykologspesialist, Læringsmiljøsenteret UiS m.fl

Tid: 9. november 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: 100, 50 til studenter og uføre

Les mer

Pin It on Pinterest