KALENDER

KÅKÅNOMICS – Norges og Nordens første, beste og morsomste økonomifestival!

KÅKÅ presenterer Norges første økonomifestival i vår egen kverulantkatedral. Norske og internasjonale stjerner vil debattere om et bredt utvalg av våre viktigste økonomiske problemstillinger. Folkeprogram. Akademisk seminar. Konferanse. Konserter. Humor. Alvor. Fest.

Tid: 1. november 2017 12:00

Sted: KÅKÅnomics, Sting Nere

Pris: kommer

Les mer

Hva og hvor skal økonomifaget være?

Handelshøgskolen ved UiS arrangerer et seminar med seks toneangivende økonomer som setter søkelys på den metodemessige innretningen av økonomifaget, samt ekspansjonen mot andre samfunnsvitenskapelige fagområder og disipliner.

Tid: 1. november 2017 12:15

Sted: KÅKÅnomics, Arne Rettedals hus, Auditorium V-101 – Universitetet i Stavanger

Gratis inngang

Les mer

Møt Steve Keen – professoren som forutså finanskrisen

Og ikke bare det: nå hevder han attpåtil at Norge er et av flere land som nok en gang er i faresonen! «Det vil være umulig å unngå en ny økonomisk krise, særlig i europa», sa han til NRK i mai. Foredrag av Steve Keen, professor i økonomi ved Kingston University i London.

Tid: 1. november 2017 19:00

Sted: KÅKÅnomics, Vinbaren, Gaffel & Karaffel

Pris: 100, 50 for studenter og uføre

Les mer

«Froddi og mannskabet» med konsertforestillingen «Stavanger og havet»

Froddien e tebage! Med nytt materiale tar han og mannskabet for seg Stavangers industrielle historie fra seilskutetidå og fram te oljealderen, med sangar så handle om kossen byen har blitt te av å foredla kontakten med havet.

Tid: 1. november 2017 22:00

Sted: KÅKÅnomics, Sting Nere

Pris: 250, 150 for studenter og uføre

Les mer

Maja Ratkje og Poing med «Kapital og moral».

I 15 år har POING og Maja Ratkje tolket og formidlet sanger knyttet til arbeiderbevegelsen og sosialismen. På «Kapital & Moral» fremfører de musikk og tekster av bl.a. Alf Prøysen, Rudolf Nilsen, John Lennon, Tom Waits og Kurt Weill/Bertold Brecht.

Tid: 2. november 2017 21:00

Sted: KÅKÅnomics, Spor 5

Pris: 295

Les mer

Tora Augestad og «Music for a While».

Konsert med Tora Augestad og bandet «Music for a While». For 4-5 år siden vakte bandet Music for a While berettiget oppsikt med sin jazzpregede kabaretmusikk (eller var det omvendt?) med vokalisten Tora Augestad i spissen.

Tid: 3. november 2017 21:00

Sted: KÅKÅnomics, Spor 5

Pris: 295

Les mer

Pin It on Pinterest