Tid: 1. november 2017 19:00

Sted: KÅKÅnomics, Vinbaren, Gaffel & Karaffel

Pris: 100, 50 for studenter og uføre

«Kort sagt vil det snart komme nye nedgangstider», sa professor Steve Keen til NRK da han besøkte Norge i mai 2017. Hva ligger bak en slik dyster spådom? Og hva kan gjøres for å unngå en ny finanskrise, også her i Norge?

Steve Keen er professor i økonomi, historie og politikk ved Kingston University i London. Allerede i 2005 opprettet han nettstedet debtdeflation.com, hvor han i en rekke kritiske artikler advarte om hva verdensøkonomien hadde i vente.

Kjøp billett HER eller i døren fra kl. 18.30.

Men hvordan gjør han det? Jo, ved å se på de delene av økonomien som mainstream-økonomene ignorerer. Trykk HER for å se et intervju hvor han snakker mer om arbeidet sitt.

Steve Keen har skapt både begeistring og rabalder med sine dystre spådommer. Uredd utfordrer han konsensus i den økonomiske politikken. Allikevel er han blitt utropt til den som først og med mest tydelighet advarte offentligheten om den globale finanskrisen i 2007-2008. Sett i lys av et slikt renommé kan man saktens spørre seg om ikke Steve Keen, som nå nok en gang advarer om en forestående økonomisk krise, er en mann å ta på alvor.

KÅKÅnomics er stolte av å kunne presentere en av verdens mest kjente økønomer og kritiske tenkere for Stavangers publikum.

Kom på Vinbaren (Gaffel & Karaffel) for å høre Steve Keen i samtale med Harald Birkevold, journalist og kommentator i Stavanger Aftenblad.

LES MER om festivalen KÅKÅnomics.

 

HOVEDSPONSORER

 

                

 

ANDRE BIDRAGSYTERE

     

 

ARENAER FOR KÅKÅnomics

KÅKÅnomics foregår på: Kåkå, Café Sting, Bøker & Børst, Vinbaren (Gaffel & Karaffel), Spor 5, Stavangeren, Oljemuseet, Sølvberget og Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger.

 

KÅKÅ Kverulantkatedralen er støttet av:

Stifterne av KÅKÅ Kverulantkatedralen er Kristoffer og Signe Anne Stensrud. Største bidragsyter til KÅKÅ er Månebakken AS. I tillegg bidrar stiftelsen Fritt OrdStavanger kommuneNorsk Kulturråd og Rogaland Fylkeskommune med midler. I tillegg har Kulturdepartementet gitt tilskudd fra Gaveforsterkningsfondet.

 

Pin It on Pinterest